Cravings just nu - Märta Louise Karlssons blogg på By RUM

GLASFORMGIVARE / KREATIV SAMLARE / NATURBEROENDE

Livet

Cravings just nu

Allt behöver ju inte vara uttänkt utan ibland är det bättre att bara ta det för vad det är. Vad är det idag?

Annons
Drömstugan…

Snubblade över denna magiska plats när jag gick igenom pinterest. Sådana här stugor är inte helt enkla att hitta i Sverige men det finns säkert några. Jag och min kille har en stammisstuga som vi brukar åka till i mitten av Småland, en röd timmerstuga – se tidigare inlägg. Som ni vet så spenderar jag mycket tid där och jag rekommenderar verkligen att ta en tur, vinter som sommar bland idylliska hus och vyer.

bilder från pinterest – älskar att skapa moodboards av andras bilder
Annons

Även ifall jag älskar vinter och allt som har med julen att göra. Myset, goset, värma sig i tjocka stickade tröjor, ah att burra ihop sig och dricka varm choklad. Så har jag sådana sjuka cravings efter italienska vibes. Både när det kommer till inredning, mat, upplevelser. Ja alltså bara att få dricka starkt italienskt kaffe i en gränd i annorlunda koppar. Känna varma vindar och bada i ljumna hav.

SAMMANHANG ÄR ÖVERSKATTAT

dagens och många andra dagars ring – LUGOT JEWLERY
Annons

Mycket av det som kretsar i mina tankar just nu är just vårt framtida hus och vad för känsla vi vill skapa där. Vad för typ av hem vill vi ha? Inredning gör mycket – men – jag anser och känner att inredningen egentligen inte får styra för mycket. Den är sekundär. Det är känslan som är det viktigaste. Det är samma sak tänker ni? Jo fast att skapa ett hem är någonting annat än att bara ”inreda” och det är det vi vill. Skapa oss ett hem. Lampan ni ser ovan är sjukt snygg och den känns historisk… Detta inlägget är riktigt flum och har ingen riktigt grund eller mening eller tema. Men ibland är det faktiskt så här min hjärna ser ut. Glömde att ta bild på glöggminglet med pepparkakorna innan för annars hade det vart ytterligare en grej som sprudlat inom mig idag – passar fint till det italienska kaffet och vinterstugan…

Lämna en kommentar