Fotosamling - Märta Louise Karlssons blogg på By RUM

GLASFORMGIVARE / KREATIV SAMLARE / NATURBEROENDE

blommor, formgivare, FOTOSAMLING, Inspiration, KREATÖRER, min samling

Fotosamling

Instagram fyller ju en med massor av intryck – alla är inte bra. Det som jag har lärt mig är att följa konton som ger mig energi och inspiration, inte de som tar energi eller ger mig negativa tankar om mig själv. Därför följer jag mer inredning, hantverk, formgivning, rum och hem med mera och färre skönhetskonton. Det är upp till var och en såklart, och det är olika vad man själv mår bra av, men min personliga kreativa sida drivs verkligen av just vackra bilder, tavelväggar, färgskalor – nästan som att min hjärna frodas av sådant.

Annons

Jag gick igenom mina sparade bilder på Instagram, jag hoppas att dessa kan vara inspirerande för er andra också.

Keramik & buketter

Ser man bara denna bilden tänker man inte mycket på självaste vasen som håller den vackra sommarbuketten. Just denna bilden fastnade dock i min samling på grund av ljuset, färgkompositionen och blommorna i sig som spretar ut sig som fyrverkerier. Väl inne på kontot finns det massor av vackra fotografier, stilleben och såklart – keramiken själv. Noe Kuremoto

In och kika mer på Kuremotos fina flöde @noe_kuremoto_ceramics

Annons
Sommarblickar, tunna tyger, pressade blommor och naturliga naglar…
@dauphinette

Otrolig konst

Häromdagen snubblade jag över denna konstnär och trodde först att det var ett konto med vackra fotografier… men tittar man två sekunder till ser man att det är fantastiska målningar på vardagssaker – så som Saint Agur, torsk, köttbit, vallmokapsel, ölglas… Anders Gudmundson är en rå talang, jag har aldrig sett liknande.

Se mer @anders.gudmundson.artworks

Mimmi Staaf med sina vackra färgklickar
Fanny Rådvik, my ladies & gentlemen!

Lämna en kommentar